Turneu Tradicional Zvicër 2022

0
33

Turneu Tradicional Zvicër 2022

Shoqata Kulturore Kërçova Zvicër organizon Turneun Tradicional 2022
e Diel: 19.06.2022
Ora: 09:00 h

 

Adressa:
Sportanlagen Kleinholz
Sportstrasse 4600 Olten

Paraqitja e Ekipeve në këto numëra : 0791503877 dhe 0765119884
Çimi i paraqitjes: 100chf

Afati për tu regjistruar deri më: 12.06.2022
Tërhekja e shortit tek Restorant Traube Aarburg ditën e Premte: 17.06.2022 ora:20:00
Çdo Ekip do të regjistroj 10 Lojtar vetëm Kërçovar