Njoftim nga Shoqata Humanitare Shitova

0
47

Të nderuar bashkëfshatarë,të nderuarë aktivistë te Shoqatës Humanitare Shitova kemi nderin të ju ftojmë në Tubimin Informativ e cila do të mbahet ditën e Diellë më 15.05.2022 në ora 13.00 te:

Xhamia e Regensdorfit

Pupmwerkstrasse 26

8105 Regensdorf

Pikat e rendit të ditës:

– Aktiviteti i SHHSH

– Kontabiliteti i SHHSH

– Projektet e parapara të SHHSH

– Zgjedhja e Kryesis së re

– Të ndryshme

Të nderuarë aktivistë te Shoqatës Humanitare Shitova Antaresimi është 100 SFR.

Ju Faleminderojmë për pjesmarrjen dhe ju jemi mirënjohës për kohën që do të ndani me neve.

Me Respektë Kryesia e Shoqatës

Shënimet për E-Banking janë:

CREDIT SUISSE AG

8070 ZUERICH

IBAN: CH09 0483 5178 7868 9100 0

Konto Nr: 80-500-4

SHOQATA HUM.SHITOVA BACHTOBELSTRASSE 21

8106 ADLIKON