Bëheni sponzor tek Shoqata Kulturore Kërçova Zvicër

0
32

Pas një preiudhe prej 2 vitesh ndalese si gjithë bota për shkak të pandemis këtë vit SHKK-Zvicër do të vazhdojë normal me të gjitha aktivitetet si gjithmonë.

 

Duke filluar nga Simpoziumi, Turniri e deri tek Manifestimi si dhe aktivitete tjera me grupin e valltarëve dhe projekte të reja qe do të nisin mbrenda vitit.

Gjith këto bëhen falë zemërgjërësis së antarëve si dhe sponzorëve që në çdo moment nuk kan nguruar të ndihmojn aktivitetet me kontributin e tyre duke ndikuar në zhvillimin dhe organizimin e shoqërisë Kërçovare në Zvicër.

Sponzorimi fillon nga 300 CHF dhe kuptohet deri sa të duan vetë personi që kontribon.
Me sponzorimin tuaj ju do të keni:

Reklam tek Turniri dhe Manifestimi me logo të firmës.
Reklam tek Faqja e Shoqatës ne internet.
Reklam në rrjetet sociale.

Më posht e keni fletpagesën për tu bërë sponzor: