Festivali folklorik i mërgimtarëve

0
256

Të nderuar Valltarë,

Me kënaqësi ju informojmë se Agjencia për Emigracion organizon Festivalin folklorik të mërgimtarëve, në të cilin do të marrin pjesë katër Shoqëri kulturore artistike nga mërgata, në periudhën prej datës 20 deri më 24 korrik 2022, në Ohër.

Akomodimi hotelerik për tre net në Ohër, me pasion të plotë do të mbulohet nga ana e Agjencisë për Emigracion. Udhëtimi deri në Ohër do të jetë në organizim të vetë pjesëmarrësve.

Përveç pjesëmarrjes do të mbahet edhe puntori me puntorët më eminent të kulturës dhe atit për prodhimin e veshjeve.

Gjatë qëndrimit në Ohër do të organizohen edhe veprimtaritë më të rëndësishme kulturore dhe historike.

Në këtë event do të organizohet mbrëmje solemne për mysafirët, ansamblët dhe ekipin lokal.

Për këtë arsye, i ftojmë shoqëritë kulturore artistike nga mërgata, të cilët janë të interesuar për pjesëmarrje në Festivalin Folklorik, të paraqitën në adresën elektronike të Agjencisë për Emigracion: info@minisel.gov.mk.