Urime festa e Fitër Bajaramit nga Shoqata Zajazi

0
54

Shoqata Zajazi ju uron festën e Fitër Bajramit, Paqja, mëshira dhe begatit e të Madhit Zotë qofshin mbi Ju dhe Familjet e Juaja!

Për shumë jetë e motë të gëzojm Fitër Bajramin!

Me Respekt

Shoqata Zajazi