Urime festa e Fitër Bajramit!

0
106

Agjencioni për Emigracion të gjithë mërgimtarëve të fesë islame ua uron festën e Fitër Bajramit, duke ju dëshiruar shëndet, mirëqenie dhe gëzim në familjet tuaja. Urime festа e Fitër Bajramit!