Shoqata “Shqiponja” Valle Camonica- Sebino në bashkëpunim me komunen Darfo Boardio Terme ju fton në përurimin e bustit të “ NËNË TEREZA”

0
34

Shoqata “Shqiponja” Valle Camonica- Sebino në bashkëpunim me komunen Darfo Boardio Terme ju fton në përurimin e bustit të “ NËNË TEREZA”  (Anjeze Gonxhe Bojaxhiu)

 

Ditën e dielë më 22 maj, 2022 në orën 10.00

Adresa: Via Razzicje, nr.5 (ex Conventone)- 25047 Darfo Boario terme (   BS)

Ju njoftojmë së mbas ceremonis, shtrohet një drekë e thjeshtë me menu qofte(qebap) e shoqeruar me argëtim grupi muzikor Elhame Ahmetaj dhe Sajmo.

Të ardhurat nga shpenzimet e drekes do të shkojnë për mbulimin e shpenzimeve të shoqates për festën.