Në Matkë u mbajt kampionati i peshkimit

0
150

Këtë fundjavë më 16 dhe 17 prill në lumin Treska në Matkë u organizua kanpionati i peshkimit organizuar nga “Ribar 2011”, ku morën pjesë peshkatar nga vendi dhe rajoni i Ballkanit.

Vitet e fundit Matka është kthyer në një destinacion interesant për peshkatarët mga e gjith Evropa, për arsye të ujit të pastër të lumit Treska dhe prezencës së troftës ballkanike e cila rritet në këtë hapsirë.

/Derveni info.