Dega e bamirësisë në Shoqatën Atdhetare Dibra e udhëhequr nga Bekim Paçuku, do të organizojë grumbullimin e mjeteve (të hollve) për të ndihmuar familjet në nevojë gjate muajit të Ramazanit në qytetin e Dibrës

0
109

Të ndihmojmë familjet në nevojë për muajin e Ramazanit!

 

Dega e bamirësisë në Shoqatën Atdhetare Dibra e udhëhequr nga Bekim Paçuku, do të organizojë grumbullimin e mjeteve (të hollve) për të ndihmuar familjet në nevojë gjate muajit të Ramazanit në qytetin e Dibrës.

Si do të organizohet:

– Do të shpërndahen pako ushqimore për familjet në nevojë me vlerë prej $100 për familje!

– Kompania “Dash Komerc” – Dibër, do të bëjë paketimin e ushqimit për cdo familje si dhe shpërndarjen e tyre nëpër shtëpitë e familjeve në nevojë – bashk me një grup mbykqyrës e caktuar nga SHAD!

– C’do person që dëshiron të ndihmon në këtë aktivitet bamirësie duhet të paguajë $100 për një familje, ose nëse keni dëshirë të ndihmoni më shumë falmije, atëherë ju caktoni numrin e familjeve që doni të ndihmoni!

Mënyra e pagesës:

Pagesa do të behet në Shoqatën Atdhetra Dibra:

– Cash (në zyren e shoqatës ose tek anëtarët e bordit)

– Credit Card

– PayPal

Kontakt:

Tel: 718-619-8474

Zyra e SHAD: 1880 Hylan Blvd, Suite 2R-5 Staten Island, NY 10305