Të nderuar fëmijë të mërgimtarëve nga Republika e Maqedonisë së Veriut

0
67

Agjencia për Emigracion pas dy viteve pushim për shkak të pandemisë, përsëri do të organizon Kamp sportive 2022.

Kampi sportive do të mbahet prej 03-08 korrik 2022 në Strugë.

Për akomodimin do të paguan Agjencioni, ndërsa për lokacionin e caktuar do të ju informojmë plotësisht.

Këtë vit i ftojmë 7 fëmijë të moshës prej 12 deri 16 vjeç që të marrin pjesë në kampin sportive. Do të mundemi të pranojmë 7 fëmijët e pare  që do të paraqiten, për këtë arsye ju kisha lutur që të shpejtoni me paraqitjen,  i cili paraqitja për në kamp do të zgjasë deri në 25 mars 2022.

Ju mirëpresim në Kampin sportive, ku do të shoqërohemi përskaj liqenit të bukur të Ohrit.

Paraqiteni dhe na shkruani  në e-malin: nusret@minisel.gov.mk,  tek Nusret Kovaçi.