Gëzuar 7 Marsin-Dita e Mësuesit

0
97

Të nderuar mësues të Mërgatës,

Ju, shumë të respektuar mësues, që punoni dhe veproni në Mërgatë, jeni pjesë e rëndësishme jo vetëm e ruajtjes së identitetit gjuhësor, kulturor e kombëtar të fëmijëve tanë në mërgatë, po përgjithësisht, e zhvillimit arsimor e kulturor të shqiptarëve në përgjithësi, si faktor shumë i rëndësishëm i krijimit të urave të bashkëpunimit me kombet e tjera.

GËZUAR 7 MARSIN-DITA E MËSUESIT !

Me respekt,

Zv. Drejtori i Agjencisë për Emigracion i RMV-së

Izmit Nura