Cilësia më fisnike e dibranëve

0
111
Cilësia më fisnike e dibranëve
Muhamedi a.s ka thënë: “Kush nuk falenderon njerzit nuk falenderon Krijuesin”. Të nderuar, jemi dëshmitarë të fisnikërisë së dibranëve të diasporës në shumë vepra të tyre mirëbërëse. Në këtë rast mirësie dhe fisnikërie falenderojmë afaristin Arben Abazovski, “Edil Bene” Itali, i cili ka paguar 1480 m2 bekatonka dhe punën e dorës.
Bankinat i ka paguar mjeshri i njohur: Jashar Ramadanovski. Çeshmën e ka paguar: Pronari i firmës: “Venera Komerc” me pronar Veap Cenobafte. Meritë të veçantë edhe për ndërmjetsuesin qëllim mirë si dhe nxitës për vepra të mira: Rahman Vojka. Lusim të madhin Zot që t’ju falë suksese në jetë, familje si dhe fatbardhësi në angazhimet e tyre.