Shkolla Shqipe në Zvicër ka organizuar një program shkollor

0
47

Program shkollor me nxënësit e shkollave shqipe në Zvicër Shkolla Shqipe në Zvicër ka organizuar një program shkollor me nxënësit e disa prej pikave shkollore atje: Regensdorf, Rüti, Wetzikon, Uster, Schwerzenbach, Fehraltorf dhe Volkestwil të Kantonit të Zyrihut dhe ato në Neuenhof dhe Spreitenbach të kantonit të Argaut, në të cilat punojnë mësuesit Qefsere dhe Vaxhid Sejdiu.

Programi ishte një ndërthurje e recitimeve dhe interpretimeve të nxënësve që ndjekin kurset e gjuhës shqipe në këto shkolla.