Zgjidhet Kryesi e re Qendrës Kulturore Shqiptare Amerikane në Dallas

0
88

Më 29.12.2021 Qendra Kulturore Shqiptare Amerikane në Dallas-Teksas mbajti zgjedhjet e reja!

Bordi I drjtorëve për periudhën e ardhshme katër vjeçare vendosi që të rizgjedhë:

  1. Bruno Ceka – kryetar
  2. Zekë Nokshiqi – nëkryetar
  3. Gëzim Pollozhani u zgjodh sekretar
  4. Milazim Bytyqi u zgjodhë arkëtar.

Gjithashtu do të plotësohen vendet boshe me drejtorë të rinjë.

Bordi I drejtorëve falenderoj të gjithë ish drejtorët që ishin pjesë e rrugëtimit 4 vjeçarë.

Për ato katër vjet punë dhe angazhim vullnetarë(papagesë), të arriturat dhe sukseset e Komunitetit Shqiptar në Dallas, janë rezultat i pamohushëm i ruajtjes së vlerave dhe trashëgimisë sonë kulturore.

Bordi i drejtorëve sipas radhitjes së alfabetit:

Altrim Vinca, Bardha Llonçari, Bekim Ademi, Çlirim Dauti, Dardan Hoxha, Florenc Leshnja, Hysen Zeqaj, Igli Laçi, Mërgim Neziraj, Meti Dibra, Petrit Krasniqi, Rakip Lusha, Resmije Kaba, Rizvan Ceka, Visar Visoka.

Ju faleminderit dhe ju priftë e mbara, suksese!