Urime me rastin e festës së Vitit të ri nga Shoqata Atdhetare Dibra

0
73

Gëzuar Vitin e Ri 2022

Bordi drejtues i Shoqatës Atdhetare Dibra në krye me kryetarin e shoqatës Dashnor Miftari, I uron komunitetit dibran si dhe gjithë Shqiptarëve, Gëzuar Vitin e Ri 2022. Urojmë që Viti 2022 të jetë me plot shëndet, gëzime dhe harmoni në familjet tuaja!