Zëvendësdrejtori i Agjencisë për Emigracion, Izmit Nura priti në takim mësuesin e gjuhës shqipe në Hamburg, Ardian Hoxha

0
67

“Pas festës radhën e ka puna.

Sot filluam vitin, takimi i parë me mërgaten tonë.

Mësuesi Ardian Hoxha me një punë dhe përkushtim më tregon për vështirësit dhe sukseset në Hamburg të Gjermanisë.

Me z.Hoxha gjithashtu trajtuam dhe për sfidat që na presin në të ardhmen.

Ku nga ana e Agjencisë për Emigracion i dhurova disa komplete librash për mbarëvajtjen e proçesit arsimor si dhe i sigurova se gjatë kohës që do menaxhoj me këtë institucion dera do jetë hapur në çdo kohë.

Mërgata jonë, gjaku jonë”, thekson Nura