Përfundon rekonstruimi i rrugës Bukoviq-Raoviq në Komunën e Sarajit

0
67

Përfundon rekonstruimi i rrugës Bukoviq – Raoviq, projekt ky i finsansuar nga programi i TAV Maqedoni që për qëllim ka përmirësimin e cilësisë së jetës së qytearëve.

Vlera e projektit shkon në 47.000.000 denarë dhe është e rëndësisë së veqant për banorët e kësaj zone.