Kryetari Ramis Merko uron Vitin e ri 2022

0
51

Po lëmë një vit të vështirë për të gjithë, një vit që na la të kuptojmë se shëndeti dhe familja janë mbi të gjitha.

Kryetari i Komunës së Strugës z. Ramis Merko dhe administrata komunale uron që Viti i Ri 2022 të sjellë shumë shëndet, paqe, lumturi dhe prosperitet në familjet tuaja. GËZUAR VITI I RI.