Kryetari i Likovës Erkan Arifi ndau mirënjohje për bashkëpunim me Shoqatën e mërgimtarëve “Llojani dhe Diaspora”

0
29

Rregullimi i Qendrës së fshatit Llojan po e merr pamjen që e meriton . – Ky projekt u realizua në bashëkpunim me Shoqatën e mërgimtarëve ” Llojani dhe Diaspora ” dhe banorët e fshatit, prandaj edhe Kryetari, z. Erkan Arifi ndau mirënjohje për Shoqatën e lartëpërmendur me në krye z. Arsim Islami .