Festivali i parë profesional teatror ” Uskana Fest ” prej 3 deri më 9 dhjetor në Kërçovë

0
53

Prej 3 deri më 9 dhjetor do të jetë nikoqire e Festivalit të parë profesional teatror “Uskana Fest”, në të cilin do të marrin pjesë teatro nga Tetova, Shkupi dhe Kumanova