Melisa Ismaili fitoi medaljen e artë në kampionatin Danes te Taekwendos

0
59

Melisa Ismaili Shqiptare nga Danimarka me prejardhje nga Tetova nga ana e babait dhe Ferizaji nga ana e së ëmës fillon të shkruaj historinë e suksesit.

Historia e suksesit filloj para 5 viteve kur Melisa fillojë ushtrimet e para në Taekwando në njërin nga klubet e Taekwandos në Kopenhagë të Danimarkës.

Melisa sukseset e para i pati që në vitin 2019 ku në kampionatin e Danimarkës fitoi mendaljen e bronzit.

Në vitin 2020 fitoi medaljen e argjendid në kampionatin rajonal të shteteve Nordike.

Së fundmi Melisa Ismaili fitoi medaljen e argjendit në kampionatin Danez të Taekwandos, por u shpallë si talentja më e mirë e vitit 2021 dhe luftarakja më e shkathët e vitit 2021 në Danimarkë ku dhe fitoj medaljen e artë.

Prindërit e Melisës, Muhamed Ismaili dhe Magbule Ismaili jan kontaktuar nga federata Daneze e Taekwandos dhe e kan ftuar Melisën në përfaqësuesen e Danimarkës në Taekwando.

Melisa Ismaili Shqiponja me prejardhje nga Tetova synon majat e kampionatit Evropian dhe ati botërorë.

Të lumtë Melisa, të gjithë ne mburemi me ty.