Vazhdon ndërtimi i seksionit të dyte të rrugës “Boris Kidriç” në Kërçovë

0
44

Aktivitete intensive ndërtimore janë duke zhvilluar në seksionin të dytë të rrugës ” Boris Kidriç” në Kërçova. Pas përfundimit të vendosjes së trotuareve të reja, dhe është vendosur kanalizim i ri i atmosferik dhe është hedhur shtresa e parë e asfaltit.