“Kufij” nga Dita Starova dhe Shqipe Mehmeti në Galerinë “Gentinetta” Cyrih

0
60

Prej dje deri në 4 dhjetor në Galerinë “Gentinetta” Cyrih, të Zvicrës do të jetë e hapur ekspozita e artisteve Dita Starova Qerimi dhe Shqipe Mehmeti