Njoftim për Konkursin Vjetor të Ministrisë së Kulturës

0
259

Të nderuar,

Agjencia për Emigracion Ju njofton se është shpallur Konkursi vjetor për vitin 2022 i Ministrisë së Kulturës, për të cilin mund të aplikoni në pjesën për Bashkëpunim Ndërkombëtarë”. Ju mund të merrni informacione plotësuese nga personi për kontakt sipas  fushave në lidhje me kushtet për aplikim në linkun vijim http://kultura.gov.mk/sq/konkurse-vjetore-2022/

Në shtojcë si dokumenti është Konkursi i plotë vjetor për vitin 2022, dhe pranimi i aplikimeve do të zgjasë deri më 6 nëntor 2021.

Ju faleminderit për bashkëpunim.

Me respekt,

Agjencia për Emigracion