Përfundon rekonstruimi i rrjetit të ujësjellësit dhe rrugës në fshatin Labunisht

0
47

 Vazhdojmë me projektin e rradhës.

Kryetari Ramis Merko këtë herë realizon edhe një premtim për banorët e fshatit Labunisht.

Përfundon rekonstruimi i një nga rrugëve më të banuara në fshat, duke ndërruar rrjetin e ujësjellësit dhe asfaltimin e plotësishëm.

Punojmë për më të mirën e Strugës!