Rregullohet parku dhe këndi i lojrave në fshatin Sërmnovë

0
21

Sërmnovë, regullimi i parkut me mbjellje të fidanëve si dhe vendosja e këndit të 18-të këndeve për fëmijë nga gjithsej 21. Shkroi në rrjetin social Facebook, kryetari i Gostivarit Arben Taravari.