Komuna e Tetovës ka filluar me rikunstruimin e rrugës që lidh spitalin e Tetovës me rrugën Dervish Cara

0
22

Ka filluar rikonstruimi i rrugës që lidh spitalin e Tetovës me rrugën Dervish Cara!

Ky projekt përfshin

– Asfaltimin e rrugës në gjatësi 180m dhe gjërësi 6m

– Regullimin e trotuareve në të dyja anët me gjërësi 2m

– Ndërtimin e kanalizimit në gjatësi 185m

Kjo rrugë është një nga akset kryesore në pjesën qendrore të qytetit! Shkruan në profilin e saj në fejsbuk, kryetarja e Tetovës Teuta Arifi.