Filloi me pune Qendra për fëmijë me nevoja të veçanta në f. Orizare të komunës së Likovës

0
124

– Fillimi përkujdesës – zhvillimor po fillon, të gjithë fëmijëve ju urojm suksese në rrugëtimin e dijes…

– Ju prind që jeni të interesuar për zhvillimin e fëmijës tuaj, Qendra për fëmijë me nevoja të veçanta në f.Orizare trajton këto patologji:

  • Përgaditje parashkollore,
  • Ç’rregullim të Spektrit të Autizmit,
  • Sindromin Down,
  • Paaftësi intelektuale,
  • Vonesa gjuhësore,
  • Ç’rregullime artikulimi,
  • Ç’rregullime në të nxënë(disleksi, disgrafi, diskalkuli) dhe
  • Ç’rregullime të komunikimit:

-Disfagi

-Belbëzim

-Apraksi.

– Regjistrimet po vazhdojnë, trajtimi do të jetë pa pagesë, ku gjithëashtu Ju njoftojm se për ata prindër që nuk kan mundësi që t’i sjellin fëmijët vet, komuna në bashkëpunim me Qendrën, ka siguruar transportim falas.

– Ju mirëpresim !