Janë duke përfunduar punët për asfaltimin të rrugës brenda fshatit Shipkovicë në Komunën e Tetovës

0
68

Janë duke përfunduar punët për asfaltimin të rrugës brenda fshatit Shipkovicë në Komunën e Tetovës, si dhe të rrugës e cila shpie deri tek Sh.F “Rexhep Voka”, tha kryetarja e Tetovës, Teuta Arifi.