Festvali ndërkombëtarë “Rudina Fest”

0
33

Dje u mbajt natën e parë dhe hapjen e Festivalit ndërkombëtarë “Rudina Fest”.

Defilimi i Shoqërive Artistike në rrugën kryesore në Çegran dhe prezentimi i programit artistik nga të njëjtat ishte mbresëlënës:
Ansambli “Danubius” Rumani;
Ansambli “Kaltërsia” Tiranë;
Ansambli “Silistra” Bullgari;
Ansambli “Anamorava” Viti dhe
SH.K.A “Kiril & Metodi” Strumicë me nikoqir SH.K.A “Jahi Hasani” – Çegran.