Gëzuar festа e Kurban Bajramit!

0
393

Të nderuar mërgimtarë,

Agjencioni për Emigracion i Republikës së Maqedonisë së Veriut të gjithë mërgimtarëve të fesë islame ua uron festën e Kurban Bajramit, duke ju dëshiruar shëndet, mirëqenie dhe gëzim në familjet tuaja.

Gëzuar festа e Kurban Bajramit!

Me respekt,

Agjencia për Emigracion e Rpublikës së Maqedonisë së Veriut