Vera në Dibër 2021

0
39

NDRYSHIM NE KALENDARIN “Vera në Dibër ‘21”

NE KALENDARIN ‘VERA NE DIBER 2021’, JU SHTUAN EDHE DY AKTIVITET TJERA (TURNE NE PING – PONG DHE TURNE NE TENIS) SI DHE U NDRYSHUAN DATAT PER KREMTIMIN E K/F KRABIT DHE TURNEU NE FUTBOLL TE VOGEL :

Shoqata Atdhetare Dibra në bashkëpunim me Komunën Dibër dhe Klubin Bjeshktar & Ciklist “Dibra”, vendosën që të formohet kalendari i përbashkët me aktivitetet për gjatë sezonit veror 2021.

Qëllimi i këtij kalendari është për të pasur një kordinim midis SHAD, Komuës Dibër dhe shoqatave që veprojnë në qytetin e Dibrës për t’ju dhënë mundësi të gjith dibranëve që do të udhëtojnë këtë sezon veror në Dibër të kenë një ide se c’far aktivitete do të ketë për gjatë sezonit veror 2021.

– 4 Korik – Turne në Ping – Pong
– 18 Korik – DibraTriathlon (Nje garë – tre disiplina : not, vrap dhe ciklizem)
Udheheqes te aktivitetit : SHAD &- Klubin Bjeshktar & Ciklist “Dibra”
– 24, 31 Korik ; 7, 14 Gusht – ” Të mësojmë të jetojmë së bashkue” – Puntori verore me femijet dibran nga SHBA, Europa, Shkupi, Prishtina, Tirana.
Udheheqeset e aktivitetit: Arbana Pasholli, Irena Fejsko dhe Dashamire Spahiu Aktiviteti, me perkahje te SHAD.
– 30 dhe 31 Korik – Street Ball
Lokacioni : Neshjet ne grup ne Venec 2, Finalja ne fushen e re, Venec 1
Udheheqes i aktivitetit: Eduard Telqiu me perkahje te SHAD
– 1 Gusht – Kremtimi i 100 Vjetorit të K.f. Korabit
Udheheqes i aktivitetit: Komuna Diber dhe K.f Korabi
– 3 deri me 7 Gusht – Turne në futboll të vogël.
Udheheqes i aktivitetit: Komuna Diber
– 6 Gusht – Maratona ‘Kenge Moj’
Lokacioni: Sheshi Skenderbe
Udheheqes i aktivitetit: Shoqata Atdhetare Dibra
– 8 Gusht – “E duam Dibren” – Hiking në Korab
Udheheqes i aktivitetit: Klubin Bjeshktar & Ciklist “Dibra” me perkrahje te SHAD
– 15 – 20 Gusht Turne në Tenis
Për të gjitha detajet/informatat e aktiviteteve të lartëpërmendura, do ti postojmë një javë para c’do aktiviteti.