Takimi i Drejtorit Sllobodan Blliznakovski me Kryetarin e Komunës së Resnjës Zhivko Gosharevski

0
32

Kryetari i Komunës së Resnjës, z. Zhivko Gosharevski,  sot u takua me Drejtorin e Agjencisë së Emigracionit, z. Sllobodan Blliznakovski dhe Billjana Kostova, udhëheqëse e sektorit për mbajten dhe avancimin e lidhjeve me mërgatën.

Gosharevski u njoftua me aktivitetet e deritanishme të Agjencisë, ndërsa si rajon tradicionalisht me një numër më të madh të mërgimtarëve, ai theksoi se rëndësi të veçantë është thellimin e bashkëpunimit me Agjencinë.

Prespa është rajon me bukuri natyrore dhe vlera kulturore dhe historike që duhet të prezentohen, ndërsa në të njejtën kohë e shqyrtuam edhe mundësitë për investime nga mërgimtarët, të cilët edhe ato janë të mirë se ardhura në rajonin e Prespës-theksoi kryetari Gosharevski.