6.8 C
Skopje
E shtunë, 26 Nëntor, 2022

Shoqëritë dhe grupet folklorike në Maqedoni

 

SHKA “Jahi Hasani”

Tel. 070 620 942

E-mail: jahihasani74@gmail.com

Kryetar: Zani Mehmeti

http://jahihasani.org.mk/

https://www.facebook.com/jahihasani

 

SHKA”Duflla” Raçe

Rr.1 nr. 105

1064 Rashçe

Tel. 071 200 536

Kryetar:Ylber Idrizi

https://www.facebook.com/shka.Duflla/

http://www.duflla.com/

 

SHKA”Drita e Dervenit”

https://www.facebook.com/SHKADritaEDervenit

 

SHKA “Emin Duraku”

Tel. 070 250 654

Kryetari: Fadil Zendeli

E-mail: ensemble_eminduraku@hotmail.com

 

https://www.facebook.com/AkvEminDurakuShkupFaqjaZyrtare

 

 

 

SHKA “Ibe Palikuqa”

https://www.facebook.com/akvibepalikuqi

http://www.ibepalikuqi.com/

 

 

SHKA “Xheladin Zeqiri”

https://www.facebook.com/SHKASHXheladin-Zeqiri-Tetov%C3%AB-562948167121151/

 

SHKA “Jehona e Malesise se Sharrit”

Bul. Iliria  p.n. Tetovë

E-mail: sh.k.a.jehona_e_malsis_sharrit@hotmail.com

https://www.facebook.com/jehonaemalsis1

 

 

Shoqata Kulturore “Burimet e Sharrit”

Rruga “154” nr. 11 Tetovë

Tel/faks: 070/263-045, 070/601-376

E-mail: zilfialiu@gmail.com

 

SHKA “Jeta e Re” Sllupçan

Tel. 078 418 896

E-mail: shkajetaere@hotmail.com

https://www.facebook.com/Shoq%C3%ABria-Kulturore-Artistike-Jeta-e-Re-Sllup%C3%A7an–1665226971868

 

 

 

Ndani

Ngarkuar për herë të fundit

interesante

Bledi Zhaku nga Dollogozhda e Strugës merr postin e ri, Shef i Departamentit të kirurgjisë kardiovaskulare dhe torakale në New Jerseyw

Bledi Zhaku nga Dollogozhda e Strugës merr postin e ri si Shef Departamentit të...

Nxënësit e shkollës shqipe “Kongresi i Manastirit” në Çikago kremtuan festat e Nëntorit

Me një program të pasur kulturo-kombëtar nxënësit e shkollës shqipe “Kongresi i Manastirit” në...

Lajm i mirë për mërgimtarët e Republikës së Maqedonisë së Veriut

Aplikim për pasaportë të re, dokument udhëtimi, marrje të certifikatës së statusit të shtetësisë,...

URIME DITA E ALFABETIT TË GJUHËS SHQIPE

Të nderuar  mërgimtarë, Me rastin e Ditës së Alfabetit  të Gjuhës Shqipe, Agjencia për Emigracion...
претходниот член,Pastiço me djath të bardhë
Следната статијаKëngë jeho- Strugë 2021