Shkolla Shqipe “Kongresi i Manastirit” dhe shqiptarët në Çikago

0
92

Qendresa Brahimi, drejtoreshë e shkollës shqipe “Kongresi i Manastirit” në Çikago, SHBA, rrëfen në një intervistë për gazetën “Dielli”, organ i Federatës Panshqiptare të Amerikës “Vatra” në Nju-Jork, ruajtjen e identitetit, gjuhës, kulturës dhe traditës shqiptare në Çikago, nëpërmjet mësimit të gjuhës shqipe.