Xhamia Kërçova nga Zvicra ka ndihmuar mbi 100 Familje në nevojë

0
265

Të nderuar vllezër dhe motra, anëtarë të Xhamisë Kërçova. Ju njoftomë se edhe këtë vit sadakatul fitri dhe ndihmat e tjera janë dërguar në Kërçovë ku janë mbuluar mbi 100 Familje në nevojë. Dhe një pjesë në Muftininë Kërçovës. Ndihmat u shpërndanë në Kërçovë në bashkpunim me disa hoxhallarë nga vendlindja. All-llahu ua pranoftë kontributin tuaj dhe ua shtoftë pasurinë. Një ashtu i faleminderojmë edhe Hoxhallarët që na ndihmuan në realizimin e kësajë ndihme. All-llahu xh.sh i shperbelft edhe ato pa fund. Me respekte Kryesia e Xhamisë Kërçova Shkruajn nga Xhamia Kërçova në facebook