Vajza nga Kërçova zgjedhet më e mira në shkollën e mesme në Aurora të Amerikës

0
25

Betime Begzati vajza me preardhje nga Serbica e Kërçovës, zgjedhet si nxënësja më e mire në Aurora High School-Class of 2020 Graduation e vlerësuar me diplomën e “Nderit më të lartë” ( Summa Cum Laude).

Ambiciet dhe dëshira e Betimes më tej është qe të studiojë në degën e Fizikës në Missouri State University me synimin për tu bërë optometriste, thotë ajo për Gazetën Lajm.
Perndryshe Betimja edhepse ka lindur dhe eshte rritur ne Aurora, Missouri te SHBA-ve, gjuhen shqipe e shkruan dhe e flet shume bukur dhe me mjafte dashuri, qe e ka kultivuar nga prinderit e saj.