Promovimi i librit “Me dashuri për Maqedoninë”

0
256

Promovimi i librit “Me dashuri për Maqedoninë”, të shkrimtares Judita Rej Hudeçek nga Republika e Kroacisë, në organizim të Agjencisë së Emigracionit të Republikës së Maqedonisë së Veriut. Znj. Judita Rej Hudeçek është lindur në Kroaci, shkollen e mesme e ka mbaruar në Bosnjë e Hercegovinës, ndërsa ditët studentore i ka kaluar në Maqedoni. Pikërishtë, ditët studentor, me inspirim të znj. Hudeçek që të shkruan librin “Me dashuri për Maqedoninë” në të cilat me precizitet filigrante dhe me dashuri të veçantë foli për bukuritë e vendit tone.

Falemenderim të veçantë deri te mysafirët tanë, por edhe te bashkëpuntorët, z. Vllado Uzellac, këshilltarë në Ambasadën e Republikës së Kroacisë në Maqedoni, z. Lupço Janevski- drejtor i Agjencisë për promovimin dhe mbështetjen e turizmit, përfaqësues të komunitetit kroat në vend, përfaqësues të organizatës të rinjve “Forumit Kroat” nga Tetova, professor i nderuar Vasill Tocinovski, Lena Gjapiq, përfaqësuesja e pakicës kombëtare maqedonase të prefekturës së Zagrebit dhe sekretar i shoqatës kroate maqedonase në Kroaci.

Agjencia për Emigracion edhe në të ardhmen do të vazhdon të jap mbështetje të gjithë individëve, organizatave, levizjeve të cilët kanë për qëllim të promovojnë gjuhën, kulturën, historinë dhe traditat maqedonase.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

ве молиме внесете го вашиот коментар!
ве молиме внесете го вашето име овде