Burek King nga Zvicra ndanë 500 iftare në Kërcovë.

0
229

Mesazhi i mërgimtarve në Zvicër “BUREK KING” i cili na emocionoi pa masë. Zoti i shpërbleftë.Amin!
Mesazhi nga Stafi i BUREK KING (Luzern):

“Bëj mirë, ashtu sic Allahu ka bërë mirë ndaj teje” (Kasas 77).
Të dashur dhe shumë të respektuar bashkëvendas,me iniciativë të stafit të burektores Burek King në Zvicër dhe me vullnetin e mirë të klientëve tanë, vendosëm që ti bashkangjitemi inicjativës që ka marrë Avokati Shkodran Alili.Sot në Maqedoni respektivisht në rajonin e Kërçovës do shpërndahen 500 porcione ushqim(Iftarë) për familjet në nevojë.

“Allahu e ndihmon robin e Tij për sa kohë që robi është në ndihmë të vëllait të tij”.

Burek King më emër i njohur gjendet në: Hauptstrasse 39, 6015 Luzern, Zvicër.
Shkruan advokati Shkodran Alili në facebook duke paraqitur këto fotografi
Kjo është e pakta që ne mund të bëjmë për ju të dashur bashkëatdhetar,e në zemrat dhe lutjet tona do jeni gjithmonë..
Amin