29.8 C
Skopje
E hënë, 27 Shtator, 2021

Месечна Архива: June, 2021

Filloi rikonstruimi i rrugës “Goce Dellçev” në Tetovës

  Filluan me punët përgatitore për rikonstruimin e rrugës “Goce Dellçev” në Tetovë, e cila është si rrugë më e dëmtuar në qytet. Kanë filluar...

Кampi multikulturor “Jetë paralele” në Strugë

Njëzet e katër fëmijë të nacionalitetit maqedonase dhe shqiptare nga Strumica, Kumanova dhe Struga marrin pjesë në kampin e tretë multikulturor “Jeta paralele” që...

Komuna e Çairit vendosi tabela të reja basketbolli në fushën e sportit në lagjen “Gazi Babë”

Këtë fundjavë ekipet e punës të Komunës së Çairit vendosën tabela të reja të basketbollit në fushën e sportit në Lagjen Gazi Babë. Ky aktivitet...

Filloi rikonstruimi i rrugës 116 në Tetovë

Kryetarja e komunes se Tetoves Teuta Arifi ne rrjetin e saj social shkruan: Filloi rikonstruimi i rrugës 116! Pas ndërtimit të kanalizimit atmosferik me gjatësi...

Komuna e Aerodromit shënoi Ditën Botërore të ambientit jetësor me një aksion për pastrim

Punonjësit e administratës së Komunës së Aerodromit morën pjesë në aksion masovikisht për pastrim me rastin e 5 qershorit , Ditën e ambientit jetësor....

Komuna e Tetovës përfitoi mjete në vlerë prej 42.6 milion denarë, për ndërtimin e bulevardit Blagoja Toska

Mjetet janë siguruar me vendim të qeverisë së RMV, përmes ridestinimit të buxhetit të paraparë për ndërtim të aeroportit të Shtipit nga operatori TAV. Vlen...

Vendosja e sinjalizimit horizontal nëpër lagje të ndryshme të Komunës së Çairit

Vendosja e sinjalizimit horizontal nëpër lagje të ndryshme të Komunës së Çairit po vazhdon me dinamikën e paraparë. Ekipet e shërbimeve komunale “vijat e...

Në Karposh u mbollen 30 pemë

Shërbimet komunale në komunën e Karposhit filluan me mjelljen e 30 pemëve të gjelbërt dimrore me cilësi të lartë në lagjet Kozle dh Karposh...

Ulëse për personat me nevoja të veçanta në komunen e Gostivarit

Ulëse për personat me nevoja të veçanta Në 5 lokacione të ndryshme vendosëm 5 ulëse inkluzive për personat me nevoja të veçanta.  

Fshati Cërvicë i Kërçovës me shkollë të re

Shkolla periferike “Millto Gurra” e fshatit Cërvicë ishte ndërtuar në vitet e 70-ta nga vetë banorët e fshatit dhe që atëherë shumë gjenerata janë...
- Advertisment -
Google search engine

Most Read