5.8 C
Skopje
E shtunë, 25 Mars, 2023

европа

Shoqata Përshevca Zvicër uron muajin e shenjtë të Ramazanit

Në këtë muaj zbriti Kurani, që është udhërrëfyes për njerëz dhe sqarues i rrugës së drejtë dhe dallues i të vërtetës nga gënjeshtra, kush nga...

сад

Shoqata Përshevca Zvicër uron muajin e shenjtë të Ramazanit

Në këtë muaj zbriti Kurani, që është udhërrëfyes për njerëz dhe sqarues i rrugës së drejtë dhe dallues i të vërtetës nga gënjeshtra, kush nga...

австралија

Shoqata Përshevca Zvicër uron muajin e shenjtë të Ramazanit

Në këtë muaj zbriti Kurani, që është udhërrëfyes për njerëz dhe sqarues i rrugës së drejtë dhe dallues i të vërtetës nga gënjeshtra, kush nga...

КАНАДА

ИСТАКНАТИ ИСЕЛЕНИЦИ

Shoqata Përshevca Zvicër uron muajin e shenjtë të Ramazanit

Në këtë muaj zbriti Kurani, që është udhërrëfyes për njerëz dhe sqarues i rrugës së drejtë dhe dallues i të vërtetës nga gënjeshtra, kush nga...

Salcë kërpudhash

ДОНАЦИИ

Shoqata Përshevca Zvicër uron muajin e shenjtë të Ramazanit

Në këtë muaj zbriti Kurani, që është udhërrëfyes për njerëz dhe sqarues i rrugës së drejtë dhe dallues i të vërtetës nga gënjeshtra, kush nga...

КУЛТУРА

spot_img
spot_img

Поврзете се со нас

16,985фановикако

Охрид I дел

Охрид I I дел

КАВАДАРЦИ

СТРУМИЦА

сопштенија

најново

Shoqata Përshevca Zvicër uron muajin e shenjtë të Ramazanit

Në këtë muaj zbriti Kurani, që është udhërrëfyes për njerëz dhe sqarues i rrugës së drejtë dhe dallues i të vërtetës nga gënjeshtra, kush nga...

донации

Shoqata Përshevca Zvicër uron muajin e shenjtë të Ramazanit

Në këtë muaj zbriti Kurani, që është udhërrëfyes për njerëz dhe sqarues i rrugës së drejtë dhe dallues i të vërtetës nga gënjeshtra, kush nga...

СКОПЈЕ I дел

СКОПЈЕ II дел

ВАЛАНДОВО

ВЕСТИ

Shoqata Përshevca Zvicër uron muajin e shenjtë të Ramazanit

Në këtë muaj zbriti Kurani, që është udhërrëfyes për njerëz dhe sqarues i rrugës së drejtë dhe dallues i të vërtetës nga gënjeshtra, kush nga...

СООПШТЕНИЈА

ТРАДИЦИОНАЛНИ ЈАДЕЊА

Shoqata Përshevca Zvicër uron muajin e shenjtë të Ramazanit

Në këtë muaj zbriti Kurani, që është udhërrëfyes për njerëz dhe sqarues i rrugës së drejtë dhe dallues i të vërtetës nga gënjeshtra, kush nga...