-4.2 C
Skopje
четврток, јануари 27, 2022

Агенцијата за иселеништво се наоѓа во простории на адреса:

ул.Македонија бр. 19,
1000 Скопје

тел: + 389 2 3118 633

e-mail info@minisel.gov.mk