Ансамблот „Македонка“ од Торонто започнува со проби

0
9
Утре вечер!!!! 6:30 часот
Донесете ги вашите деца, внуци, внуци, пријатели, братучеди и целото семејство. Одбележување на нашата 64-та година како премиерен танцов ансамбл на Канада веднаш од Св. Дојдете и придружете се на нашето танц семејство.