„Зелник Фест 23“ во Мисисага

0
8

Ние сме готови за “ЗЕЛНИКФЕСТ 23” денес (недела) 17 септември во 12 часот во црковната сала на МПЦ Св. Илија,Мисисага. Пензионерското друштво “Ривер сајд” ве очекува повелете.