Здружението на Македонците „Свети Кирил и Методиј“ од Нови Сад организира свечена академија по повод 8 Септември

0
21

Ви благодариме , и ние Ви го  честитаме нашиот голем празник.

А вчера ја одржавме и свечената академија во Нови Сад,со уважени гости.