Здружението на Македонци „Вардар“ од Ниш го слави Илинден

0
65

Илинден, еден од најголемите државни празници на Македонија, Здружението на Македонци „Вардар“ Ниш ја одбележа 2022 g како на сликите подолу. Како ќе се одбележи годинава ќе видиме кој доаѓа утре, вторник, 01.08.2023. од 12:30 до 13:00 часот, во салата на Месната канцеларија „Мија Станимировиќ (ул. ББ Рентген).