Македонците во Канада го слават Илинден

0
52
Оваа година традиционалниот Македонскиот Илинденски Пикник кје се одржи на 6ти Август во паркот “Илинден”.
Адресата на паркот е 21351 ON-12, Uxbridge, L9P 1R3