КУД „Македонка“ од Торонто продолжува со летните настапи

0
51
Продолжуваме со нашата летна серија со стил
Ви благодарам @st. Недела. црква за домаќин на ваков неверојатен фестивал овој викенд. Внимавајте на други фантастични настани како овој низ целиот ГТА. Толку важно да ја покажеме нашата поддршка на целата македонска заедница низ цела Канада