Женската секција при МПЦ „Свети Илија“ од Мисисага организира прослава на Илинден

0
47
На 30-ти јули, 2023 се организира Илинденски Пикник во чест на патрониот ден на Македонската Православна Црква Св. Илија од Мисисага.
Пикникот ќе се одржи во паркот на црквата Св. Илија во Мисисага.
Повелете сите на големата прослава на Илинден!
На чествувањата во црквата и на паркот ќе присуствува Митрополитот Американско- Канадски, Г. Методиј.
Добредојдени сте сите!