МКД „Македонка“ од Торонто учествуваше на Македонскиот фестивал во Бафало

0
47

Ништо како Македонскиот фестивал во Бафало, Њујорк. Ви благодариме што секогаш сте неверојатни домаќини!

Sts. Cyril and Methody Macedonian Orthodox Church

Каде што има музика и танц, таму е и љубов и живот! Благодариме на Kud Biljana и Ансамбл Македонка што вчера споделија љубов и живот со нас! Вашите убави таленти ќе ја зачуваат нашата култура за генерациите што доаѓаат!